Banner Allisatowww.allisato.be+32 (0)496 20 64 21

 Bookmark Allisato

Elektrotechnical Solutions Structured Cabling

 

Start
Verlichting
Ledverlichting
Aansluiting
Nieuwbouw
Verbouwing
Datacom
Industrie
Domotica
Links
Contact

Zowel tijdens de vrije tijd als tijdens het werk neemt de computer meer van onze tijd in beslag.
Bij een aansluiting van één of meerder computers op een netwerk kan het noodzakelijk zijn om in verschillende vertrekken een aansluiting te voorzien.

Voor privé woningen zijn er oplossingen die geschikt zijn voor optimale integratie volgens het gekozen schakelmateriaal (Niko of andere). Zo kan een computer aangesloten worden op een behuizing dat overeenstemt met andere schakelaars en stopcontacten. Wat ook het geval is voor audio bekabeling.

Verder kan ook gekozen worden voor kleine patchkasten wat pc-netwerken mogelijk maakt. Deze toepassing is uiterst geschikt voor mensen met een vrij beroep of kleine zelfstandigen.

Voor de aansluiting van de actieve componenten zoals bekabelde routers en printerservers etc. kan ALLISATO contact op nemen met een onderaannemer.
Wij opteren dan voor een samenwerking met het ervaringdeskundig bedrijf Pc Controle.
Het gaat om een bewuste keuze aangezien deze firma meer gespecialiseerd is in computerbranche. Ook softwarematig kan dan optimale ondersteuning geboden worden. Bij zulke projecten coördineert ALLISATO de werkzaamheden voor u.

Wel kunnen we het materiaal ter beschikking stellen aan concurrentiŽle prijzen. Het materiaal dat we ter beschikking stellen is hoogwaardig materiaal van de merken Eaton, Bachmann of ander merken.

Zowel de aansluitsnoeren als 19" racks zijn verkrijgbaar, CAT-7 snelheden zijn mogelijk. Het loont de moeite om een kijkje te nemen op de website van deze fabrikanten. Zo kan je ook vaststellen dat pc aansluitingen kunnen esthetisch weggewerkt worden in werkbladen.

Voor hulp bij de keuze van data aansluiting helpt ALLISATO u graag verder, nadien maken wij een gestructureerde offerte.

 

 

 

 


    

 
 
 
 
 
Copyright ©  www.allisato.be. All rights reserved