Logo AllisatoNeon Allisato Edu bannerwww.allisato.be Studiebegeleiding in Oudenaarde

 Bookmark Allisato

Studiecoaching

 

Start
Achtergrondinformatie
Voor wie
Kostprijs
Links
Contact


“Is mijn studieaanpak wel de juiste?”

“Het lukt me niet om me voldoende te concentreren op mijn studies.”

“Ik slaag er nooit in om alles tijdig klaar te krijgen.”

“Ik heb vaak last van stress wanneer de examens eraan komen.”

“Het is me een raadsel hoe ik die leerstof moet verwerken.”

Soms zit je als leerling/student met vragen omtrent de juiste studiemethode en/of kreeg je (nog) niet de vaardigheden betreffende leren studeren onder de knie. Extra studiebegeleiding is in dergelijke gevallen aangewezen.

Allisato Edu is een studiebegeleidingsbureau in het hart van de Vlaamse Ardennen dat individuele studiebegeleiding biedt op maat van de leerling of student.

Samen met de leerling/student en de ouders gaan we in een verkennend gesprek op zoek naar de werkpunten op studievlak en bekijken we wat de mogelijkheden zijn om deze zo gericht mogelijk aan te pakken. Aan de hand van deze informatie worden realistische doelstellingen opgemaakt en een voorstel tot begeleiding geformuleerd (hulp bij plannen en organiseren, onderscheiden van hoofd- en bijzaken, structuur aanbrengen, aanwakkeren van motivatie, enz.). Op basis hiervan kan de effectieve begeleiding opgestart worden. Een positieve benadering en het stimuleren van de zelfstandigheid staan centraal. Met het oog op continuďteit, is het van belang dat de afspraken op regelmatige tijdstippen plaatsvinden. Uiteraard is er op elk moment mogelijkheid tot een evaluatiegesprek met de ouders. Indien nodig wordt er ook samengewerkt met de school, leerkracht of CLB

Ook studiebegeleiding aan huis is mogelijk. Voor de verplaatsing wordt een kleine meerkost aangerekend.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek!

 

 

 

 

 

 


Weerbericht Oudenaarde

 
 
 
 
 
Copyright ©  www.allisato.be. All rights reserved 

"Mijn dochter Tine is vorige vrijdag met brio geslaagd voor de examens bij de politie! Ze mag zich voortaan inspecteur Mertens noemen! In eerste zittijd lukte het niet, ze was overmand van de stress, maar dankzij uw steun lukte het de tweede keer heel goed! Haar fiere mama, Ludwina"