Banner Allisatowww.allisato.be+32 (0)496 20 64 21

 Bookmark Allisato

Elektrotechnical Solutions New project

 

Start
Verlichting
Ledverlichting
Aansluiting
Nieuwbouw
Verbouwing
Datacom
Industrie
Domotica
Links
Contact

Bij nieuwbouwprojecten vormt elektriciteit een basis voor comfort in de woning. In een nieuwbouw is het mogelijk om flink op het budget te gaan sparen door zoveel als mogelijk zelf te doen.

Soms ontbreekt de technische voorkennis om elektrisch materiaal juist aan te sluiten en is extra advies nodig. Daarvoor kan u terecht bij ALLISATO. Het is beter tijdig contact op te nemen zodat de bekabeling geen onnodig kap- en breekwerk met zich meebrengt.

Na het ontvangen van de bouwvergunning dient een aanvraag te gebeuren voor de elektriciteitsaansluiting bij de netwerkbeheerder. Een tijdelijke werfaansluiting dient aangelegd te worden, aardingslus en meterkast worden aangesloten. Nog voor de definitieve aansluiting dient een keuring te gebeuren op de elektriciteit aansluiting en er wordt een proces verbaal gemaakt. Wandcontacten, bekabeling, beveiligingsautomaten moeten aangebracht zijn volgens de wetgeving.

Wanneer u verkiest om samen te werken met ALLISATO helpen wij u verder door de verschillende fases in het installatieproces. Zo nodig komen we ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken en eisen te bespreken.

Werkuren en materiaal worden besproken. Doet u liever zelf deze werkzaamheden dan maken we graag prijs voor zelfbouwpakketten (met gratis plaatsingsadvies).

- Aardingsmateriaal

- Verdeelkast / verdeeldozen

- Bekabeling / bedradingskanalen

- Toegangscontrole / poortsturingen

- Bevestigingsmateriaal

- Videofonie / parlofonie / databekabeling / audio

- Schakelmateriaal

- Comfort materiaal / domotica / lichtsturingen


  

 

 

 

 

Wenst u meer info neem dan contact op met ALLISATO.

 

 

 

Sfeer
Weerbericht Oudenaarde

 
 
 
 
 
Copyright ©  www.allisato.be. All rights reserved