Banner Allisatowww.allisato.be+32 (0)496 20 64 21

 Bookmark Allisato

Elektrotechnical Solutions Technology

 

Start
Verlichting
Ledverlichting
Aansluiting
Nieuwbouw
Verbouwing
Datacom
Industrie
Domotica
Links
Contact

Tijdens de renovatie van u woning is het aan te raden om na te denken over het functioneren van u elektrische installatie. Gedurende een renovatie is het meestal mogelijk om stopcontacten bij te plaatsen of de losliggende bedrading van luidsprekers weg te werken in de wand.

Renovatie vraagt vaak afwijkend materiaal, soms is kappen of slijpen praktisch niet mogelijk.

Vaak worden dergelijke klussen uitgesteld en daardoor komt de veiligheid soms in gedrang. Oude verdeelkasten, afbrokkelende bedrading of met koperdraad herstelde zekeringen. Allemaal weten we dat zulke zaken nog voorkomen. Stel het niet uit om bij zo een situaties contact met ons op te nemen. Iedere verbetering van de installaties komt de veiligheid ten goede.

In sommige gevallen kan draadloos schakelen bij renovatie oplossingen bieden.

Wat de aanpak betreft kan gekozen worden voor doe-het-zelf (wij voorzien het nodige materiaal bij aanvang van het project) of u laat de werkzaamheden uitvoeren door ALLISATO.

Wanneer u een negatief keuringsverslag ontvangen heeft dan krijgt u van het keuringsorganisme een tijd van 12 tot 18 maanden om de elektrische installatie in orde te zetten. Indien gewenst kan Allisato u daarin bijstaan, zodat u terug gebruik kan maken van het elektriciteitsnet.


Wanneer u precies een keuring dient te laten uitvoeren kan u terugvinden op de link van de overheid: http://economie.fgov.be onder de rubriek "Energie".

Totaalprijs voor zolder- of keukeninrichting kan verkregen worden, zodat u niet op zoek dient te gaan naar een schrijnwerker of loodgieter.

 

 


  

 

 

 

 

Aansluiting bij verbouwing

 
 
 
 
 
Copyright ©  www.allisato.be. All rights reserved