Banner Allisatowww.allisato.be+32 (0)496 20 64 21

 Bookmark Allisato

Elektrotechnical Solutions Lighting

 

Start
Verlichting
Ledverlichting
Aansluiting
Nieuwbouw
Verbouwing
Datacom
Industrie
Domotica
Links
Contact

Verlichting is misschien het meest zichtbare gedeelte van de elektrische installatie en krijgt daarvoor dan ook een plaats vooraan op de website.

Rekening houdend met de trends rond design en comfort is de nieuwe tendens van LED-verlichting je vast niet ontgaan. LED-technologie is lang niet nieuw, maar de toepassingen van deze verlichtingstechnieken in de woonkamer staan nog maar in de beginfase. Het geringe verbruik tegenover gloeilampen zorgt voor een snelle toename. Bovendien is er de Europese wetgeving omtrent het verdwijnen van de gloeilamp. Om mee te zijn met de tijd is het ons inziens nuttig om u daarvan nu reeds op de hoogte te brengen. Wil u graag weten waar ledverlichting kan toegepast worden neem dan gerust contact op.

ECO-spaarlampen vormen een alternatief wanneer we de bestaande armaturen willen zuiniger maken. Verder kan u in ons gamma ook hedendaagse armaturen vinden waarin spaarlampen kunnen geplaatst worden.

In sommige gevallen verwacht u meer dan louter licht in je ruimte. Door de juiste keuze van architecturale verlichting kan een anders onaantrekkelijke omgeving omgezet worden in een aangename ruimte. Door de juiste keuze van belichting kan een anders onaantrekkelijke omgeving omgezet worden in een aangename sfeervolle ruimte.
Voor ieder interieur hetzij modern, cottage, Oosters of country zijn er armaturen dewelke een meerwaarde kunnen geven aan u project.

De keuze van verlichting hangt naast het ethische aspect van kleur, vormgeving en uitzicht ook af van technische eigenschappen. In het door ons verstrekte advies houden we rekening met de reglementering en de noden. Nadien stellen we onze productkeuze voor aan de klant.

Buitenverlichting dient te weerstaan aan alle weersomstandigheden. Door neerslag worden tal van armaturen aangetast door corrosie. Zowel op goedkope armaturen als duurdere armaturen zet men RVS om aan te tonen dat het gaat om roestvrij stalen armatuur. De dikte van de oppervlaktebehandeling tegen roest wordt echter zelden tot nooit weergeven, maar juist daar zit het verschil.

Wanneer u beslist om te kiezen voor kwaliteit in plaats van de goedkoopste armatuur, hoef je de buitenverlichting niet telkens te vervangen wanneer ze weer eens roest geworden is. Vijvers en tuinpaden komen in de tuin meer tot uiting indien u deze extra belicht. Tuinpaaltjes zijn een oplossing voor het belichten van een tuinpad of het nu gaat om een inox of een houten tuinpaal blijft de duurzaamheid van de uitvoering gegarandeerd.

Wie nostalgisch wil wegdromen in de tuin kan ook kiezen uit een ruim aanbod koperen lantaarns of wandarmaturen. De vraag naar verlichtingsarmaturen op zonne-energie is toegenomen, veel fabrikanten hebben ingespeeld op deze tendens en bieden prachtige nieuwe armaturen aan.

Kortom de moeite waard om verder kennis te maken in de wereld van verlichting. Vergeet niet een kijkje te nemen naar led- verlichting. Heeft u lichtadvies nodig of zit u met een vraag over een bepaalde armatuur dat u gezien hebt op één van onderstaande links, contacteer ons dan.

Volgende merken zijn alvast op te volgen omtrent design:

Kreon

LTB light

iGuzzini

Baga

Baga

Philips

Voor buiten projectoren en industriële verlichting drukt u op industrie.

 

 
 
 
 
 
Copyright © 2010 www.allisato.be. All rights reserved